Litteratur / BLOG / Hvad er målet?
 

 

 

mor barn

 

 

Hvad er målet?

2012:

Hvad er målet? Hvad er dit mål når du rider en hest?

Har du samme mål når du rider din egen, som når du hjælper andre med deres ridning, eller træner en anden hest som Ikke er din? Hvad gør dig glad? Og hvor meget er okay at lave som ikke gør dig glad? Hvis du skal lave meget som ikke gør dig glad kan du så lave om på noget, på nogle tanker, forventninger, ønsker krav eller mål så det alligevel gør dig glad?

Hvor meget af livet er okay at gå igennem Uden at være glad, uden at have de gode følelser med? Kan man ha et lykkelig liv hvis man gør ting det ikke gør en glad? Hvor er grænsen? Hvor meget kan man lave der ikke gør en glad , uden at miste sig selv og sin lykke følelse? Hvornår bør man stoppe og spørge sig selv om det er det værd?

Jeg tror at når man har fundet essensen af sig selv, og hvad der Gør en glad eller lykkelig, så bør man hver eneste gang man møder en negativ eller Tom Følelsese stoppe og spørge sig selv: Er det her vigtigt for mig? Får jeg styrket mine positive sider og følelser hvis jeg gør dette? Er dette en nødvendighed for min eksistens eller for min nuværende situation? Er der mulighed for at dette kan få mig til at blive gladere imens eller bagefter? Hvis ingen af delene hvorfor så gøre det?

Det gamle ordsprog vælg dine kampe med omhu kan måske omrokeres lidt så det bliver : Vælg dine opgaver og udfordringer med omhu!

Ikke at vi skal nøjes med at sidde fast i vores nuværende situation for udvikling er godt, for de fleste.. Udvikling der udvikler dit sind og dine tanker i positive retninger.

Frustration er okay. Det et der vi samler os erfaringer. Men vi er aldrig glade eller lykkelige imens vi er frustrerede.. Så det gælder vel om at indsamle viden om livet så vi kan være frustrerede i så korte perioder som muligt? Skal dit liv bestå af lidt frustrationer over lang tid, eller store frustrationer over kort tid? Hvis frustrationerne så er så store at din glæde og lykkefølelse er helt væk imens, og du måske er bange for du ikke kan finde den glæde igen , hvad så? Hvis dine frustationer er så små at de hele tiden kan overskues så Din lykke og glæde ligger lige om hjørnet , hvad så?

Måske kan vi blive enige om at det fedeste er ikke at have frustrationer så vi lever i glæde og lykke. Og når der så kommer et valg, en opgave eller en udfordring så gælder det om at kende sig selv og sin glæde så godt at man ved hvordan man skal tackle sin frustrationer kort og kontant så man kan komme tilbage til glæden igen!

Jeg har en viden om mig selv i frustrations øjeblikke der gør at holder jeg mig til at tackle dem efter samme metode: så mindsker det både graden og længden af frustrationen. Og forkorter altsa tiden af frustration og giver mere tid til de sjove ting. Står jeg i en frustration jeg ikke umiddelbart kan forløse, så vender jeg mig først til mit livs kærlighed ( min mand) og får sat ord på tankerne. Han kommer altid med råd, men det er ikke rådene der for mig gør forskellen. Det er at jeg til ham er hudløs ærlig! Når jeg hører mine frustrationer i hudløs ærlig version og samtidigt bliver lyttet til i et kærligt og trygt miljø, så gør det mig åben for at lytte til mine inderste følelser! Imens kan jeg mærke hvad er sandt eller usandt, hvad der gør mig ked eller glad. Og bagefter kan jeg så agere! Når jeg har mærket helt efter og været tro mod mig selv, så føles valget aldrig forkert! Og frustrationen er væk og jeg kan gå igang med At bevæge mig mod mere glæde!!!

For jeg lever kun 1 gang og jeg vil ha mest muligt af det fede i mit liv. Glæde, kærlighed, happiness og alle de andre positive følelser!

RideCare.dk - ridning fra hjertet
 
bidløs
 
 
 
Ridecare v Caroline Stjerndorff | CVR: 30220498 | Glibstrupvej 28, Andst, 6600 Vejen  | caroline@ridecare.dk