Litteratur / BLOG / Få mere glæde
 

 

 

mor barn

 

 

Få mere glæde

Nogle af Carolines indlæg på bloggen kan læses i menuen til venstre


Resten kan læses HER

https://carolineridecare.wordpress.com/
6 gode råd til at få mere glæde i din hverdag

1. Gør noget for din egen skyld. Hver dag. Det behøver ikke være noget stort. Det behøver ikke koste dig noget, men du skal turde losse janteloven én i bagdelen og gøre noget for DIG 
2. Mind dig selv om hvad der gør dig glad. Måske er det nødvendigt hver dag i en periode at skrive ned hvad der har gjort dig glad i dag. Når dagen er slut opsummerer du simpelthen på dagens følelser. Hvornår var du glad, hvad skete der osv.
3. Hold fast i glæden. Begynd at opdage når du er glad. Hvordan føles det, hvor sidder det, hvordan kan det vare lidt længere? Det vi er optaget af, er det der fylder. Så jo mere optaget du bliver af den gode følelse, mærker og registrere den, desto mere kommer den til at fylde.
4. Gå efter dine drømme. Hvad drømmer du om? Både store og mindre drømme. Hvad har du sidst gjort, der har kunnet få dig til at komme nærmere en af dine drømme?
5. Gør noget godt for andre. Hold døren for naboen, giv penge til en hjemløs, smil til den næste fremmed du møder. Gør en tjeneste for nogen du ikke kender. Ring til dine forældre og hør hvordan de har det. Find selv på flere..
6. Og så den helt praktiske: Kys en hest. Gå ud til den nærmeste hest og begrav din næse i manen. Mærk varmen, lugt duften. Lad hestens ro og væren fylde hele dit sind. Heste er mestre i at nyde og være tilstede i nuet. Lær af dem 
RideCare.dk - ridning fra hjertet
 
bidløs
 
 
 
Ridecare v Caroline Stjerndorff | CVR: 30220498 | Glibstrupvej 28, Andst, 6600 Vejen  | caroline@ridecare.dk