Om RideCare / Hvem er RideCare
 

 

 

mor barn

 

 

Hvem er RideCare

 
Tlf: 27638659 mail: caroline@ridecare.dk 
Dele af den daglige undervisning varetages af nogle af vores holistisk rideunderviser uddannede elever.
 
Caroline brænder for at den "traditionelle = ride med tvang og kræfter" ridning lægges på hylden og erstattes af rideglæde for både hest og rytter med en " rid med viden om hvad der virker- hvorfor/hvornår" ridning - en ridning der tilgodeserr både hestens OG rytterens fysiske og psykiske tilstand i og efter træningen. Desuden er hun fortaler for at man SAMARBEJDER med hesten og ikke modarbejder, eller tror man skal være "leder" overfor hesten.

Hvorfor? For at gøre en forskel for mennesker og heste. Jeg tror på at mennesker og heste vokser i en relation der er ægte. Hvis man føler sig mødt åbent og anerkendende i den situation man står i, vil man opleve at acceptere sig selv og de følelser man står i. Frustration ændres til accept i mødet med et andet menneske og hesten.
 
 
Caroline er født 1979, og har undervist i ridning som ridelærer siden 1998- sideløbende med hendes læreruddannelse og senere lærerjobs. Caroline har tilredet og trænet heste siden 1995, og har i sine unge ponyrytter dage været aktiv stævne rytter i pony M og S klasser dressur - sidenhen LA klasser på distriktplan.
 
De sidste 12 år har hun primært beskæftiget sig med ungheste og træning heraf.
Løbende har hun deltaget på mange kurser - blandt andet under DRF, dressurdommerkursus, ryttermærkeunderviserkursus, rideinstruktørkurser, mf. samt horsemansship, jordtrænings kurser mv.
 
Caroline har siden forår 2009 drevet Ridecare hestecenter og har i mere end 12 år afholdt ride/træningsridelejre for både voksne og børn.
Caroline er certificeret Coach, certificeret krops terapeut og uddannet terapuet og psykoterapeut. Denne viden og tankegang bruges i håndtering af elever og er et stærkt og personligt udviklende redskab.
 
Gennem de sidste 10-12 år har Caroline tillært sig mere viden om hestens adfærd og biomekanik - hovedsageligt gennem BBH, men også alle andre relevante kurser - blandt andet med Amanda Barton, Truels vallø, Gerd Heusmann,Angelo Tellatin mf. Dette har gjort hende fagligt dygtigere i at forstå, hvilke læringsteknikker der er mest hensigsmæssigt i hvert enkelt træningsforløb med hest/rytter. 
 
True Connection, ryttercentrering, læringsteorier er alle grene der er samlet viden fra. Læs desuden under litteratur for flere interesante links med baggrundsviden.
Caroline arbejder meget ud fra læringsteorier, årsag og sammenhænge - både jordarbejde og ridning. 
RideCare.dk - ridning fra hjertet
 
bidløs
 
 
 
Ridecare v Caroline Stjerndorff | CVR: 30220498 | Glibstrupvej 28, Andst, 6600 Vejen  | caroline@ridecare.dk